GD-Pren

när du behöver frilanshjälp

Hyr en Grafisk Designer i sommar

Hinner ni inte med? Behöver du hjälp med hemsidan? Uppdateringar? Presentationer?
Nya bilder på personalen? Trycksaksproduktion?

Du kan få hjälp med

Grafisk formgivning

Här tittar vi på företagets grafiska design. Hur används typsnitt, logotyper, färger i trycksaker och hemsida, i annonsering mm. Finns det en idé, en sammanhållen grafisk design?

Fotografering

Fotografering av personer, djur och produkter. För webben, tryck och sociala medier. Du får då hjälp med rätt bildformat för rätt media.

Trycksaker

Här finns lång och gedigen erfarenhet av design och produktion av trycksaker; kataloger, årsredovisningar, produktfoldrar och broschyrer, posters, stortavlor etc.

Original

Original för framställan tas alltid fram i de senaste programmen. Digitalt och print. Även kontakt med externa leverantörer erbjudes.

Webb admin

Uppdateringar på hemsidan; texter, bilder, innehåll. Vid överenskommelse även grafisk uppdatering.

E-mail marketing

Finns det en plan med nyhetsbrevsutskick? Är breven sammankopplade till hemsidan? Här kan du få hjälp med design och innehåll direkt i nyhetsbrevsprogrammet.

fotografering

Showcase

Porträttfoto, produktfoto, miljöfotografering, fotografering av personalen. Dessutom erbjuds alltid retuschering och bildbehandling anpassat för webb och tryck.

Välj mellan Stora, Mellan och Lilla paketet

20 tim / månad

I Stora paketet prenumererar du på Dubbelklicks tjänster 20 timmar per månad till en kostnad av 8.000 kr i månaden exl moms. Prenumerationen gäller i 3 månader.

10 tim / månad

I Mellanpaketet prenumererar du på Dubbelklicks tjänster 10 timmar per månad till en kostnad av 5.500 kr i månaden exl moms. Prenumerationen gäller i 3 månader.

5 tim / månad

I Lilla paketet prenumererar du på Dubbelklicks tjänster 5 timmar per månad till en kostnad av 3.500 kr i månaden exl moms. Prenumerationen gäller i 3 månader.

Kolla in mer

här finns fler exempel på webbdesign, fotografering och trycksaksproduktion.

så går det till att ta fram en personligt anpassad hemsida